After school

Afterschool Creștem Frumos
un program cu pasiune și din pasiune!

Misiunea noastră este să asigurăm copiilor din ciclu primar un mediu în care să se simtă în siguranță, înțeleși, fericiți și în care să își consolideze cunoștințele necesare la școală și totodată să îi inspirăm prin activități, ajutandu-i să crescă frumos.

Ce vă oferim?

Transport de la școală

Asigurăm preluarea și transportul copiilor de la școală până la Centrul Creștem Frumos după terminarea orelor de curs.

Masa prânz

Folosim servicii de tip catering de la restaurant Dante, pentru a asigura copiilor o masă de prânz caldă, gustoasă și sănănoasă. Asigurăm un meniu variat serivit în condiții sigure.

Suport realizare teme

Copii dumneavoastră vor beneficia de sprijinul unui profesor specializat pentru efectuarea temelor într-un mediu plăcut și relaxant.

Activități interactive

Copii participă la ateliere de dezvoltare personală și emoțională pentru a-și descoperi talente și abilități, pentru a-i învăța să își gestioneze emoțiile.

Voie bună și timp de joacă cât cuprinde.

Program: 12:00 – 17:00

De ce să alegi Creștem Frumos?

Un mediu extrem de propice studiului

Programul educațional de after school este disponibil pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 si 11 ani.  

Ne axăm pe efectuarea temelor sub îndrumarea cadrelor didactice cu experiență în acest domeniu, le explicăm eventualele neînțelegeri ale lecțiilor, lucrăm suplimentar, dar organizăm și cercuri de lectură, prezentări interactive, activități de dezvoltare personală, cultura generală sau aprofundarea limbii engleze.

ACTIVITĂȚI EXTRA

În timpul programului de after sau după terminarea acestuia, copii pot participa la oricare dintre activități desfășurate în cadrul centrului. Avem convingerea că aceste activități contribuie într-o bună măsură la dezvoltarea psihică, fizică și senzorială a copiilor.