Despre noi

Centrul ”Creștem Frumos” este un spațiu conceput pentru a încânta și a implica copiii și adulții din punct de vedere intelectual, emoțional, și fizic prin cursuri vesele și inovative.

Credem că învățarea aduce valoare atunci când susține cursanții să-și dezvolte abilitățile, să se conecteze la nevoile lor și ale celor din jur și să-și antreneze inteligența emoțională, creativitatea, gândirea critică și autonomia.

Pentru copiii din clasele primare, creăm un mediu de învățare activă, bazată pe experiențe practice, cu scopul de a-i ajuta să se echipeze cu abilități esențiale de viitor.

Încercăm să oferim servicii educaționale de calitate prin învățare, axată pe nevoile și interesele individuale, prin cursuri adaptate pentru vârsta și resursele proprii ale fiecăruia.

De ce să alegi Creștem Frumos?

Curriculum personalizat

Inspirăm învățarea pentru copiii de toate vârstele prin cursuri adaptate nivelului de dezvoltare al fiecărui individ.

Grupe mici

Lucrăm individual sau în grupe mici de cursanți pentru a asigura un mediu propice de învățare și pentru a ne putea adapta ritmului fiecărui cursant în parte.

Personal calificat

Experiența și pasiunea pentru ceea ce predau, concentrarea pe nevoile individuale ale fiecărui cursant sunt doar câteva din atuurile trainerilor noștri.

Metode inedite de predare

Folosim tehnologia moderna, experimentarea și jocul pentru transmiterea de noi cunoștiințe și consolidarea lor.

Gamă largă de cursuri

Vă oferim cursuri variate din domeniul artei, tehnologiei sau culturii, dar și cursuri de dezvoltare personală și coaching.

Program flexibil

Ne adaptăm nevoilor tale de studiu dar și programului tău. Centrul nostru este deschis de luni pâna vineri de la 8:00 la 19:00.

Blândețe și empatie

Punem accent pe comunicare, facem diferența dintre persoană și comportament și ne raportăm la greșeli ca la niște oportunități de învățare.

Libertate și autonomie

Promovăm învățarea axată pe nevoile și interesele individului, astfel încât acesta să aibă încredere în propriile resurse și să și dezvolte autonomia, libertatea în gândire și responsabilitatea.

Conectare și socializare

Cursurile noastre live, în grupuri mici și trainerii dinamici îi ajută pe copii să construiască prietenii adevărate.

Centrul ”Creștem Frumos” este situat în Alba Iulia pe Str. Calea Motilor nr.150A, într-o clădire spațioasă pe 4 nivele,cu săli de clasă luminoase împărțite în zonă de studiu sau relaxare. Spatiul dispune de o curte spatioasa amenajata cu ansamblurid e joaca special gandite pentru copii.

Activitatea centrului ”Creștem Frumos” este împărțită în 4 direcții principale:

Atelierele noastre cultivă curiozitatea copiilor prin metode inedite de predare folosind tehnologiile moderne în procesul de învățare. Scopul nostru este să-i învăţăm pe copii CUM să gândească, nu CE să gândească,  pe fondul dezvoltării unei pasiuni pentru învăţare. Alegeți cursuri care se potrivesc cel mai bine nevoilor, intereselor și programului copilului dvs.

Misiunea noastră  este să asigurăm copiilor un mediu în care să se simtă în siguranță, înțeleși, fericiți și în care să își consolideze cunoștințele necesare la școală și totodată să îi inspirăm prin activități ajutăndu-i să crescă frumos.
Ne diferențiem prin programele de dezvoltare personală și emoțională pe care le oferim copiilor, astfel încât ei să poată experimenta și învăța lucruri interesante, pentru a-și descoperi talente și abilități, pentru a-i învăța să își gestioneze trăirile/ emoțiile.

Programul nostru zilnic pentru copii începând de la 1,5 ani este o aventură educativă distractivă care îmbină predarea limbii engleze cu  noțiuni de matematică, vocabular, comunicare și dezvoltare personală. Astfel copii primesc o educație timpurie echilibrată și distractivă.

Programul nostru de vacanță este gândit pentru activități zilnice pentru copii, în sesiuni de dimineață (8:00 la 12:00) , dupamasă (12:00 la 17:00) sau all day (8:00 la 17:00).

Taberele noastre reprezintă o experienţă inedită pentru studenţi, unde aceştia se pot distra în timp ce explorează lumea unui astronaut, a unui paleontolog sau a unui călător internaţional. Fiecare zi este plină de activităţi interactive, dinamice şi atrăgătoare.

Fiecare grupă este coordonată de 1 trainer specializat în domeniul pe care îl reprezintă.

Toți trainerii noștrii sunt cursați periodic în domeniul în care activează.

Evaluarea cursanțiilor se face permanent, prin observarea și notarea recomandărilor de către trainerii noștri iar comunicarea rezultatelor cu părinții se face individual. Programa cursurilor este adaptată în funcție de evoluția și rezultatele individuale astfel încât fiecare cursant să obțină rezultatele dorite.

Trainerii noștrii

Iulia Mermezan Diana

Numele meu este Iulia Mermezan Diana. Sunt licențiată în Psihologie la universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca.

În prezent sunt Psiholog și trainer educațional la Creștem Frumos unde îmi desfășor activitatea de mai bine de 2 ani. Aici am avut ocazia să descopăr copii minunați, speciali și odată cu ei și pe mine. Am dezvoltat o pasiune pentru această meserie, de aceea mi-am dorit să aprofundez și mai mult această zonă legată de copii și adolevenți. Așadar, în prezent fac un curs de formare în Psihoterapia copilului și a adolescentului.

Sunt o persoană pozitivă,empatică, energică, consider că toate emoțiile sunt bune atâta timp cât le înțelegem și că fiecare din noi suntem unici și acest lucru mă fascinează. Asta este și motivația mea și mesajul pe care îl transmit copiilor în sesiunile de dezvoltare personală. Totodată, mă bazez mult în activitatea mea pe crearea unui spațiu sigur unde copii pot fi ei înșiși cu toate trăirile lor.

Păcurar Sorina

Numele meu este Păcurar Sorina. Sunt Licențiată în specializarea Terapiei Ocupaționale la Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba-Iulia. În prezent sunt trainer educațional la centrul Creștem Frumos. Mă consider o persoană răbdătoare, empatică, flexibilă, de aceea reusesc să rezonez cu copiii din diverse categorii de vârstă. Sunt o fire veselă cu o atitudine pozitivă. Am o rabdare de fier și reușesc a păstra calmul și controlul în fiecare moment.

Mă adaptez cu ușurință fiecărei situații. Pentru fiecare dintre noi alegerea unui domeniu de desfășurare a activității profesionale semnifică un domeniu corelat cu dorințele, abilitățile, și aptitudinile noastre. Aceste caracteristici ne definesc ca specialiști.

Viitorul îl reprezintă copiii, tânăra generație. Trebuie să-i ajutăm să crească, să se dezvolte frumos, și să devină ei schimbarea pe care o vor în lume.

Alina Crișan

Mă numesc Alina Crișan, sunt cadru didactic de peste 20 de ani, specializarea romană-engleză și iubesc munca cu copiii. Atunci când lucrez cu cei mici, aceștia îmi oferă un plus din energia și gingășia lor iar eu le ofer în schimb, explicații și informații care să-i ajute să își însușească cât mai ușor noțiunile la limba română, matematică și limba engleză.

Pentru ca totul să decurgă cât mai frumos, consider că în relația copii-trainer trebuie să existe o doză de prietenie, presărată cu voie bună și zâmbete. În acest fel, copiii cresc fără inhibiții iar noi, împreună cu dumneavoastră dragi părinți, reușim să le creionam un viitor cât mai promițător.

În cadrul Centrului:

  • îndrum cu mult drag copiii din ciclul primar la temele zilnice,
  • predau cursuri de limba română și matematică pentru copiii din ciclul primar care se pregătesc pentru diverse concursuri
  • predau cursuri de limba engleză interactivă pentru cei mici dar și pregătire pentru examenele Cambridge și admitere pentru cei mari

Vă aștept cu drag la centrul ,,Creștem frumos”!

Maria-Cristina Stanca

Mă numesc Maria-Cristina Stanca, sunt absolventă a Facultății de Litere, secția Limbi moderne applicate, engleză-franceză din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj Napoca. Mi-am petrecut viața studiind limbi străine, ceea ce m-a ajutat să invăț și să apreciez și cultura și civilizația țărilor unde s-au dezvoltat aceste limbi.

În lumea modernă comunicarea este cheia care ne deschide orizonturile, indiferent de domeniul în care activăm. Astfel la centrul Creștem Frumos sunt fericită să îi ajut pe cei mici să învețe engleză și franceză, să descoperim împreună toate tainele acestor culturi, să văd cum fiecare progres pe care îl fac îi ajută să își întărească stima de sine și deschiderea spre comunicare.

Mihaela

Numele meu este Mihaela, sunt o fire deschisă, sociabilă, empatică, am studiat la Universitatea din Petroșani, studiile de licență în domeniul Asistenței Sociale, am urmat cursurile masterale în domeniul Politicilor și a Protecției Sociale, după care am lucrat în Timișoara, la Kinderzukunft unde mi-am descoperit chemarea către copii, în a face activități și a-i învăța lucruri noi, fapt pentru care am ales să studiez în prezent la Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba-Iulia Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, sunt atrasă de pedagogia alternativă, iar de un an activez în cadrul Centrului de Activități Creștem Frumos, unde mi-am descoperit pasiunile, am văzut cu ce grupă de vârstă îmi e mai ușor să lucrez, deoarece aici am experimentat atât partea de educatoare în cadrul programului Multiday, dar și la After-School.

În prezent la Creștem Frumos mă ocup de partea de Front Desk.

În timpul liber îmi place să fac drumeții în natură, și să ascult muzică, iar ca obiectiv principal de viitor mă văd crescând în această familie frumoasă, devenind educatoare.