Despre noi

Centrul ”Creștem Frumos” este un spațiu conceput pentru a încânta și a implica copiii și adulții din punct de vedere intelectual, emoțional, și fizic prin cursuri vesele și inovative.

Credem că învățarea aduce valoare atunci când susține cursanții să-și dezvolte abilitățile, să se conecteze la nevoile lor și ale celor din jur și să-și antreneze inteligența emoțională, creativitatea, gândirea critică și autonomia.

Pentru copiii din clasele primare, creăm un mediu de învățare activă, bazată pe experiențe practice, cu scopul de a-i ajuta să se echipeze cu abilități esențiale de viitor.

Încercăm să oferim servicii educaționale de calitate prin învățare, axată pe nevoile și interesele individuale, prin cursuri adaptate pentru vârsta și resursele proprii ale fiecăruia.

De ce să alegi Creștem Frumos?

Curriculum personalizat

Inspirăm învățarea pentru copiii de toate vârstele prin cursuri adaptate nivelului de dezvoltare al fiecărui individ.

Grupe mici

Lucrăm individual sau în grupe mici de cursanți pentru a asigura un mediu propice de învățare și pentru a ne putea adapta ritmului fiecărui cursant în parte.

Personal calificat

Experiența și pasiunea pentru ceea ce predau, concentrarea pe nevoile individuale ale fiecărui cursant sunt doar câteva din atuurile trainerilor noștri.

Metode inedite de predare

Folosim tehnologia moderna, experimentarea și jocul pentru transmiterea de noi cunoștiințe și consolidarea lor.

Gamă largă de cursuri

Vă oferim cursuri variate din domeniul artei, tehnologiei sau culturii, dar și cursuri de dezvoltare personală și coaching.

Program flexibil

Ne adaptăm nevoilor tale de studiu dar și programului tău. Centrul nostru este deschis de luni pâna vineri de la 8:00 la 19:00.

Blândețe și empatie

Punem accent pe comunicare, facem diferența dintre persoană și comportament și ne raportăm la greșeli ca la niște oportunități de învățare.

Libertate și autonomie

Promovăm învățarea axată pe nevoile și interesele individului, astfel încât acesta să aibă încredere în propriile resurse și să și dezvolte autonomia, libertatea în gândire și responsabilitatea.

Conectare și socializare

Cursurile noastre live, în grupuri mici și trainerii dinamici îi ajută pe copii să construiască prietenii adevărate.

Centrul ”Creștem Frumos” este situat în Alba Iulia pe Str. Calea Motilor nr.150A, într-o clădire spațioasă pe 4 nivele,cu săli de clasă luminoase împărțite în zonă de studiu sau relaxare. Spatiul dispune de o curte spatioasa amenajata cu ansamblurid e joaca special gandite pentru copii.

Activitatea centrului ”Creștem Frumos” este împărțită în 4 direcții principale:

Atelierele noastre cultivă curiozitatea copiilor prin metode inedite de predare folosind tehnologiile moderne în procesul de învățare. Scopul nostru este să-i învăţăm pe copii CUM să gândească, nu CE să gândească,  pe fondul dezvoltării unei pasiuni pentru învăţare. Alegeți cursuri care se potrivesc cel mai bine nevoilor, intereselor și programului copilului dvs.

Misiunea noastră  este să asigurăm copiilor un mediu în care să se simtă în siguranță, înțeleși, fericiți și în care să își consolideze cunoștințele necesare la școală și totodată să îi inspirăm prin activități ajutăndu-i să crescă frumos.
Ne diferențiem prin programele de dezvoltare personală și emoțională pe care le oferim copiilor, astfel încât ei să poată experimenta și învăța lucruri interesante, pentru a-și descoperi talente și abilități, pentru a-i învăța să își gestioneze trăirile/ emoțiile.

Programul nostru zilnic pentru copii începând de la 1,5 ani este o aventură educativă distractivă care îmbină predarea limbii engleze cu  noțiuni de matematică, vocabular, comunicare și dezvoltare personală. Astfel copii primesc o educație timpurie echilibrată și distractivă.

Programul nostru de vacanță este gândit pentru activități zilnice pentru copii, în sesiuni de dimineață (8:00 la 12:00) , dupamasă (12:00 la 17:00) sau all day (8:00 la 17:00).

Taberele noastre reprezintă o experienţă inedită pentru studenţi, unde aceştia se pot distra în timp ce explorează lumea unui astronaut, a unui paleontolog sau a unui călător internaţional. Fiecare zi este plină de activităţi interactive, dinamice şi atrăgătoare.

Fiecare grupă este coordonată de 1 trainer specializat în domeniul pe care îl reprezintă.

Toți trainerii noștrii sunt cursați periodic în domeniul în care activează.

Evaluarea cursanțiilor se face permanent, prin observarea și notarea recomandărilor de către trainerii noștri iar comunicarea rezultatelor cu părinții se face individual. Programa cursurilor este adaptată în funcție de evoluția și rezultatele individuale astfel încât fiecare cursant să obțină rezultatele dorite.

Trainerii noștrii

Iulia

Numele meu este Iulia. Sunt licențiată în Psihologie la universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca.

În prezent sunt Psiholog și trainer educațional la Creștem Frumos unde îmi desfășor activitatea de mai bine de 2 ani. Aici am avut ocazia să descopăr copii minunați, speciali și odată cu ei și pe mine. Am dezvoltat o pasiune pentru această meserie, de aceea mi-am dorit să aprofundez și mai mult această zonă legată de copii și adolevenți. Așadar, în prezent fac un curs de formare în Psihoterapia copilului și a adolescentului.

Sunt o persoană pozitivă,empatică, energică, consider că toate emoțiile sunt bune atâta timp cât le înțelegem și că fiecare din noi suntem unici și acest lucru mă fascinează. Asta este și motivația mea și mesajul pe care îl transmit copiilor în sesiunile de dezvoltare personală. Totodată, mă bazez mult în activitatea mea pe crearea unui spațiu sigur unde copii pot fi ei înșiși cu toate trăirile lor.

Sorina

Numele meu este Sorina. Sunt Licențiată în specializarea Terapiei Ocupaționale la Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba-Iulia. În prezent sunt trainer educațional la centrul Creștem Frumos. Mă consider o persoană răbdătoare, empatică, flexibilă, de aceea reusesc să rezonez cu copiii din diverse categorii de vârstă. Sunt o fire veselă cu o atitudine pozitivă. Am o rabdare de fier și reușesc a păstra calmul și controlul în fiecare moment.

Mă adaptez cu ușurință fiecărei situații. Pentru fiecare dintre noi alegerea unui domeniu de desfășurare a activității profesionale semnifică un domeniu corelat cu dorințele, abilitățile, și aptitudinile noastre. Aceste caracteristici ne definesc ca specialiști.

Viitorul îl reprezintă copiii, tânăra generație. Trebuie să-i ajutăm să crească, să se dezvolte frumos, și să devină ei schimbarea pe care o vor în lume.

Alina

Mă numesc Alina, sunt cadru didactic de peste 20 de ani, specializarea romană-engleză și iubesc munca cu copiii. Atunci când lucrez cu cei mici, aceștia îmi oferă un plus din energia și gingășia lor iar eu le ofer în schimb, explicații și informații care să-i ajute să își însușească cât mai ușor noțiunile la limba română, matematică și limba engleză.

Pentru ca totul să decurgă cât mai frumos, consider că în relația copii-trainer trebuie să existe o doză de prietenie, presărată cu voie bună și zâmbete. În acest fel, copiii cresc fără inhibiții iar noi, împreună cu dumneavoastră dragi părinți, reușim să le creionam un viitor cât mai promițător.

În cadrul Centrului:

  • îndrum cu mult drag copiii din ciclul primar la temele zilnice,
  • predau cursuri de limba română și matematică pentru copiii din ciclul primar care se pregătesc pentru diverse concursuri
  • predau cursuri de limba engleză interactivă pentru cei mici dar și pregătire pentru examenele Cambridge și admitere pentru cei mari

Vă aștept cu drag la centrul ,,Creștem frumos”!

Maria-Cristina

Mă numesc Maria-Cristina, sunt absolventă a Facultății de Litere, secția Limbi moderne applicate, engleză-franceză din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj Napoca. Mi-am petrecut viața studiind limbi străine, ceea ce m-a ajutat să invăț și să apreciez și cultura și civilizația țărilor unde s-au dezvoltat aceste limbi.

În lumea modernă comunicarea este cheia care ne deschide orizonturile, indiferent de domeniul în care activăm. Astfel la centrul Creștem Frumos sunt fericită să îi ajut pe cei mici să învețe engleză și franceză, să descoperim împreună toate tainele acestor culturi, să văd cum fiecare progres pe care îl fac îi ajută să își întărească stima de sine și deschiderea spre comunicare.

Mihaela

Numele meu este Mihaela, sunt o fire deschisă, sociabilă, empatică, am studiat la Universitatea din Petroșani, studiile de licență în domeniul Asistenței Sociale, am urmat cursurile masterale în domeniul Politicilor și a Protecției Sociale, după care am lucrat în Timișoara, la Kinderzukunft unde mi-am descoperit chemarea către copii, în a face activități și a-i învăța lucruri noi, fapt pentru care am ales să studiez în prezent la Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba-Iulia Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, sunt atrasă de pedagogia alternativă, iar de un an activez în cadrul Centrului de Activități Creștem Frumos, unde mi-am descoperit pasiunile, am văzut cu ce grupă de vârstă îmi e mai ușor să lucrez, deoarece aici am experimentat atât partea de educatoare în cadrul programului Multiday, dar și la After-School.

În prezent la Creștem Frumos mă ocup de partea de Front Desk.

În timpul liber îmi place să fac drumeții în natură, și să ascult muzică, iar ca obiectiv principal de viitor mă văd crescând în această familie frumoasă, devenind educatoare.

Roxana

Buna! Sunt Roxana, mămică a 3 copilași, pasionată de artă și frumos!
Am absolvit Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar în 2006.
În anul 2017 am urmat la Cluj -Napoca un curs aprofundat pedagogia preșcolară Waldorf și am lucrat ca educator la grădinița Waldorf Alba Iulia la grupa 3-6 ani.

Pasiunea pentru educație m-a determinat să continui cercetarea cu un curs de specializare educator-puericultor pentru imbunatarea abilităților în lucrul cu copiii cu vârsta 1-3 ani.

În prezent activez la centrul Creștem frumos- locul în care cei mici învata sa descopere lumea, tainele si bucuriile vieții. Le sunt alaturi, pe drumul cunoașterii, în călătoria plină de provocări, explorare si încurajări. Joca are sens, iar ei învăța să comunice, să empatizeze, să ia decizii și chiar să medieze conflicte. La varsta preșcolară, fiecare experiență de joacă poate fi un prilej de învățare, iar eu pun accent pe stimularea inteligenței prin activități diverse.

Timpul liber ador să mi-l dedic familiei și pasiunii pentru artă realizând picturi și diverse obiecte de artă.

Simona

Mă numesc Simona, am 34 de ani și sunt mămica unui baiețel de 2 ani alături de care am descoperit dorința și frumusețea de a fi mereu in preajma copiilor. Am terminat în 2013 Universitatea ,,1Decembrie 1918″ specializarea Măsurători terestre și cadastru, domeniu în care din păcate nu m-am regăsit. În 2015 am început sa studiez la postliceala F.E.G Alba iulia specializarea asistent medical generalist din dorința de a putea ajuta atat adulții cât și copilașii care necesita îngrijiri medicale. Timp de 6 ani am activat ca asistentă medicală în cadrul unei clinici private de stomatologie.

Am ales să lucrez ca și asistent medical la Creștem frumos deoarece îmi place să îmi petrec timpul în preajma copilașilor. Sunt o fire sensibilă, veselă, sociabilă și cu o răbdare de fier. Iubesc natură și frumosul și aleg mereu să văd minunatul în oameni. În timpul liber îmi place să citesc, să alerg și să mă plimb cu bicicleta alături de familia mea.

Kseniia

Zdrastje! Sunt Kseniia, mămica unui băiețel de 4 ani.

Am finalizat facultatea de Educație Psihologică si Pedagogică devenind psiho-pedagog în 2016 în Rusia, iar în 2018 masterul în Muncă Socială.

Lucrez cu copiii de 10 ani deja pe partea de activități educative și dezvoltare emoțională. Timp de câțiva ani am predat copiilor preșcolari dezvoltare personală în 2 școli din Rusia.
În prezent, lucrez ca pedagog-psiholog în dezvoltarea timpurie, pedagog de limbă rusă, cultură și literatură rusă și pedagog de limbă engleză la centrul Creștem Frumos.

Sunt o persoană deschisă, pozitivă, jovială și atentă. De 4 ani sunt stabilită în România unde m-am îndrăgostit nu doar de prezentul soț cât și de oamenii de aici și aceste meleaguri. Principiul meu de lucru constă în studierea materialului intr-o manieră ușoară și distractivă și interesantă. În timpul liber îmi place să citesc, să mă bucur de natură și să mă dezvolt personal.

Consider că fiecare copil este unic și merită să fie fericit!

Daniela

Mă numesc Daniela și sunt licențiată în domeniul Asistentei Sociale, din cadrul Universității 1 Decembrie 1918, Alba Iulia. Sunt o fire răbdătoare, calmă și mereu pozitivă și veselă.

În timpul facultății am avut ocazia să lucrez cu persoane de diferite categorii și vârste. Însă perioada în care am lucrat la o casa de copii și apoi la o grădiniță, am descoperit că ador să lucrez cu copiii și, poate cel mai important faptul ca ei la randul lor se bucură de compania mea.

“Copilul de astăzi este adultul de mâine” și de aceea consider că ei merita tot efortul nostru pentru a crește într-un mediu sănătos și fericit.
Copiii din zilele noastre sunt atât de inteligenți, au nevoie doar de îndrumare și iubire, iar noi suntem aici exact pentru acest lucru.

În cadrul centrului Crestem Frumos, am ocazia să cresc și eu împreună cu micuții din jurul meu contribuind astfel la o lume mai bună și mai frumoasă.