MULTIDAY

Multiday 1,5 - 3 ani

Explorarea este un instinct natural pentru orice copil, așadar de ce să nu îi lăsăm să descopere propriile lor răspunsuri la întrebări? FasTrack Multiday este o aventură distractivă zilnică pentru copii de la 1,5 la 3 ani, care încorporează elemente de la activitățile practice, comunicare, adresare în public, concentrare pe limbaj, vocabular și numere. Copiii primesc o educație timpurie echilibrată și distractivă.

Ce vă oferim?

Un program interactiv și incitant care folosește învățarea centrată pe fiecare copil.

Activități practice, comunicare, adresare în public, concentrare pe limbaj, vocabular și numere.

Învățare zilnică a limbii engleze prin activități distractive.

Voie bună și timp de joacă cât cuprinde.

Program scurt : 8:30 – 12:30

Program lung : 8:30 – 17:00

De ce să alegi programul nostru multiday?

FasTrack Multiday este un program condus de un instructor care asigură un fundament solid pentru dezvoltarea cunoștințelor pentru copiii preșcolari. Prin deprinderea creativității, comunicării, încrederii, gândirii critice și abilitatilor de colaborare cu ceilalti, folosind învățarea centrată pe fiecare copil, FasTrack Multiday este un program interactiv și incitant. Elemente matematice cum ar fi numere, mulțimi și cantitati sunt exercitii fundamentale pentru educația ulterioara. Elementele fonetice asigură exersarea limbajului care îi incurajeaza pe copii să se joace, să creeze și să-și extindă vocabularul și verbalizarea. Totodata, FasTrack Multiday foloseste activități muzicale și de mișcare, rime adecvate vârstei pentru dezvoltarea musculaturii grosiere și a discriminarii auditive. Stația de invatare FasTrack este cea care conduce programul FasTrack Multiday și își face simțită prezența pe tot parcursul lecțiilor.

În plus, FasTrack Multiday ajută la integrarea facilă și naturală în colectivitate, pregătește copiii pentru activități și reguli specifice gradinitei și ajută la diminuarea progresivă și firească a anxietații de separare de părinte. De asemenea, programul ajută și la familiarizarea cu limba engleză,având în componenta cantece și rime în limba engleză. Participanții la cursul Multiday sunt expuși la Zigzag-ul educațional. Această metodă le da ocazia copiilor să primeasca informațiile multisenzorial (vizual, auditiv și kinestezic) adaptându-se la diversele stiluri preferate de învățare.

Elemente care sunt prezente în cadrul unei zile Multiday sunt: Momentul de Bun-venit (tranziție și socializare), Cercul de Bun venit (exprimare creativă), stația de învățare FasTrack (cunoștințe și creativitate), Mișcare (musculatura grosiera), Momente academice (vocabular, alfabetizare, matematică), Momente muzicale, Momente creative (cultură și artă) și cercul derămas-bun(exprimare creativă).

Frecvență

5 ori / săptămână

Copii în grupă

Maxim 15