Tabere Urbane de Vară​

Ce poate să fie mai bine decât o tabără fun și educativă, în confortul orașului tău? Tu stai fără griji în timpul zilei și copilul tău se bucură de fel de fel de programe tematice. Poate că este pasionat de dinozauri, artă sau sport … indiferent de pasiunea lui, avem programe educative potrivite exact pentru el.

Oferă copilului tău experienţa distractivă a taberelor de zi care îl vor ajuta să evite decalajul educaţional din timpul vacanţelor. Studiile recente arată că studenţii care „fac o pauză” de la învăţat pot pierde aproape 6 luni de învăţare! Această pierdere educaţională le creează un dezavantaj serios când reîncep şcoala.
 
Taberele noastre reprezintă o experienţă inedită pentru studenţi, unde aceştia se pot distra în timp ce explorează lumea unui astronaut, a unui paleontolog sau a unui călător internaţional. Fiecare zi este plină de activităţi interactive, dinamice şi atrăgătoare.

În fiecare zi, studenţii petrec câteva ore creând, mişcându-se, discutând şi experimentând; de aceea, taberele noastre sunt o experienţă unică în viaţa copilului dumneavoastră!

În fiecare tabără, copiii pun în aplicare abilităţile pe care le-au deprins de-a lungul anului şcolar într-un mod distractiv şi atrăgător, ce le permite să înveţe în stilul preferat.

Program scurt

Program: 8:00 la 12:00

Include:

 • atelierele tematice săptămânale
 • materiale  pentru atelierele creative
 • activități in/out door
360 lei pentru o săptămână
1200 lei pentru o lună

* calculul este pentru luna de 20 de zile. Tariful se modifică ușor în funcție de numărul de zile din lună
* programul include activități in/out door
* prețul nu include masa, intrările la diverse obiective și transportul
* se aplică extra reduceri în cazul fraților de 10%

Program lung

Program: 8:00 la 17:00

Include:

 • atelierele tematice săptămânale
 • materiale  pentru atelierele creative
 • activități in/out door
 • masa de prânz
450 lei pentru o săptămână
1600 lei pentru o lună

* calculul este pentru luna de 20 de zile. Tariful se modifică ușor în funcție de numărul de zile din lună
* programul include activități in/out door
* prețul nu include masa, intrările la diverse obiective și transportul
* se aplică extra reduceri în cazul fraților de 10%

 

Perioadă

24 Iun. - 6 Sept. 2024 Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Frecvență

O tabără = o săptămână Program scurt: 4 ore Program prelungit: 8 ore

Vârstă

1 - 3 ani: Program Multiday

4 - 10 ani: Tabere Tematice FasTracKids

5 - 11 ani: Tabere marca Creștem Frumos

Locație

Str. Moților nr. 150 A,
Alba Iulia

Vârsta minimă de înscriere: programul se adresează copiilor din clasele primare. Dacă există cel puțin 3 cereri pentru înscrierea unor copii care au finalizat grupa mare și urmează să meargă la școală, pot fi înscriși și copii de această vârstă, în limita locurilor disponibile.

Se acordă o reducere de 10% din valoarea taxei pentru participarea timp de patru sau mai multe săptămâni consecutive.

Se acorda o reducere de 15% din valoarea taxei pentru al doilea copil al aceleiasi familii.

Reducerile nu se cumuleaza.

Tabere FasTracKids

Gata de calatorie 1

24-28 iunie

Extraterestrul Zork vrea să afle mai multe despre noi, pământenii. Alături de copii, el va călători timp de 5 zile în jurul lumii pentru a descoperi felul în care arată și se comportă oamenii.

Copiii vor descoperi ce ne aseamănă și ce ne diferențiază de alți oameni de pe planeta Pământ.

În această săptămână copiii vor vizita Australia, China, India și Mexic. Pe parcursul călătoriei lor, își vor creea propriile pașapoarte pe care le vor viza la vamă, vor confecționa steagurile acestor țări și vor experimenta gastronomia și îmbrăcămintea tradițională.

Gata de calatorie 2

1-5 iulie

Azora, cea mai bună prietenă a năzdrăvanului Zork, vine și ea printre pământeni pentru a-i cunoaște mai bine.

În cele 5 zile petrecute alături de copiii de la FasTracKids, vor călători împreună în alte 4 țări (Italia, Brazilia, Egipt, SUA) interesante pentru a le descoperi cultura și obiceiurile.

Fiți gata de îmbarcare pentru o nouă călătorie în jurul lumii!

Corpul uman … un miracol

8-12 iulie

Samantha și Sam îl vor ajuta pe copilul tău să–și descopere propriul corp. După 5 zile petrecute în compania colegilor, copilul tău va ști mult mai multe despre funcțiile organismului uman și își va însuși deprinderi de viață sănătoasă.

Ultima zi o dedicăm în totalitate igienei.

Copiii vor avea ocazia să dobândească informații despre: schelet, mușchi, creier, organele de bază, microbi, simțuri, mâncare și stil de viață sănătos.

Dr. Dino și Lumea Dinozaurilor

15-19 iulie

Dr. Dino îl va însoți pe copilul tău într-o călătorie în lumea dinozaurilor. Alături de colegii de grupă va lucra timp de 5 zile, câte 240 de minute pe zi, la amenajarea unui muzeu al paleontologiei.

În ultima zi tu vei fi invitat în calitate de vizitator în acest muzeu realizat cu multă grijă de cei mici.

Copiii vor deveni pentru o săptămână adevărați paleontologi și vor descoperi multe secrete precum:

 • Ce sunt fosilele și cum s-au format
 • Specii renumite de dinozauri
 • Cum deosebim ierbivorele și carnivorele
 • Era mezozoică

Fairy Tale Camp

22-26 iulie

În tabăra Fairy Tale învățăm în fiecare zi o nouă poveste în limba engleză, facem cunoștință cu personaje emblematice, învățăm cuvinte în limba engleză prin joacă și creativitate.

În același timp ne exersăm abilitățile de comunicare, de lucru în echipă și de prezentare.

Destinația: Constelațiile

29-2 august

Extraterestrul Zork îl invită pe copilul tău să descopere alături de el misterele Spațiului cosmic. Vor confecționa împreună un costum spațial pe care îl vor purta în această călătorie în timpul căreia vor afla ce sunt planetele, gravitația, luna și constelațiile, deoarece învățarea practică s-a dovedit a fi cea mai eficientă.

Tot în această săptămână vor creea propria rachetă cu ajutorul căreia vor simula o decolare în spațiu unde vor avea ocazia să guste din alimentele consumate de către astronauți.

Enchanted Kingdom Camp

5-9 august

Obiectele și personajele prind viață timp de o săptămână, iar noi ne construim împreună o poveste, construim pas cu pas regatul nostru fermecat.

Copiii vor realiza o pădure fermecată, cu creaturi drăgălașe, prinți și prințese, dragoni și unicorni, castele și steaguri și totodată:

 • Exersăm și învățăm cuvinte noi în engleză;
 • Ne testăm măiestria;
 • Dezvoltăm motricitatea fină și creativitatea;
 • Inventăm povești pentru colegii noștri;
 • Și bineînțeles că ne jucăm de-a dragonii, cantăm și dansăm.

Robotics

12-16 august

În era tehnologiei, educația digitală a devenit esențială în majoritatea domeniilor. Copiii născuți în generația Alfa au făcut cunoștință din prima cu această lume guvernată de tehnologie. Tablete, telefoane, televizoare Smart … Așa arată copilăria în anul 2023.

Toate acestea au dus la dezvoltarea unor abilități speciale, în tehnologie, de la vârste fragede. La FasTracKids vrem să ne bucurăm din plin de această perioadă și să pregătim copiii pentru un viitor al inteligenței artificiale.

Experimente, practică și dezvoltarea abilităților personale. Micuțul tău este pregătit?

Studioul de artă

19-23 august

Împreună cu Academia de Arte din Denver, FasTracKids a elaborat modulul de arte plastice care-i va purta pe copii, timp de 5 zile, în lumea culorilor și a formelor.

Vor avea prilejul să recunoască, dar și să reproducă lucrările unor pictori celebri, învățând culorile de baza, combinațiile de culori, pictura în creion cu umbre, modelajul în lut și iluzii optice.

Copiii vor realiza lucrări ce vor fi expuse în ultima zi la Muzeul de Artă FasTracKids.

Tabăra de știință

26-30 august

Introducere în lumea oceanelor, studiu de caz Ocean Pacific, Oceanul Atlantic, Groapa Marianelor, vietăți marine de dimensiuni mici, medii și mari, studiu de caz: cașalotul, rechinul, pisica de mare și multe surprize inedite oferite de natură și știință.

Facem sport cu Spencer

2-6 septembrie

E vară, e vacanță, iar copiii vor să se joace. Dorința lor de a face mișcare va fi folosită de către Spencer în periplul sau de 5 zile în lumea sportului.

În fiecare zi, alături de Spencer și de instructori, copiii vor afla istoricul, regulile și vor învața mișcările de bază din 16 sporturi diferite, toate acestea în aer liber.

La final, ne propunem să înțelegem mai bine dictonul “Minte sănătoasă în corp sănătos”.

Tabere marca Creștem Frumos

Programe de vară cu tematică zilnică complexe, plăcute și  interesante pentru cei mici! Și câte beneficii vei observa tu ca părinte!
Iar în timp vei observa un spirit mai dezvoltat de colaborare, stimă de sine și autonomie pe de o parte, și abilități de lucru în echipă, pe de altă parte.

Lunea - ziua culturii și a tehnologiei

Îmbinăm joaca si distracția cu acumularea de cunostiinte în domeniul tehnologiei și a culturii generale. Învățăm despre diverse fenomene naturale, sărbătorim împreună diverse zile internaționale, aflăm detalii depsre diverse tradiții și culturi, totul interactiv și distractiv!

Explorăm lumea Lego cu chiturile Lego We do prin intermediul cărora contruim și programăm diverși roboteti, mașinuțe, etc.

Facem o incursiune în realitatea virtuală cu tehnologia ochelarilor 3 D și descoperim tradiții din întrega lume

Marțea - ziua craft and design

Ziua se marți ne pune în valoare partea artistică. Ne lăsăm împreună imaginația să zburde liberă și astfel creeam diverse crafturi pe tematici atent alese. Lucrul manual pune în valoarea partea de motricitate fină și dezvolta armonios copiii ajutandu-i să își exprime totodată emoțiile și trăirile.
Ne cultivăm răbdarea și îndemânare prin activități de țesut.
Cu ajutorul creionului 3D, compact și simplu de utilizat, copiii vor învăța să deseneze în aer – fie schițe 3D libere, fie urmărind forme de template-uri pentru structuri și obiecte mai mari.
Cu ajutorul plastelinei Play Doh copii vor modela figurine pe care apoi le vor scana și animă cu ajutorul tabletei. În cadrul aplicației se vor juca diferite scenarii pornind de la siluetele modelate.

Miercurea - ziua dezvoltării personale

Dezvoltarea abilitaților sociale este un punct foarte important în viață. Cu cât aceste abilitați se dezvoltă mai repede cu atât ne va fi mai ușor în relaționarea cu restul.
Źiua de miercurea va fi dedicată :
– Comunicarii
– Ascultarii active
– Exprimarii emoțiilor
– Rezolvarii de probleme
Toate acestea prin jocuri și discuții antrenante precum: conversații, prezentarea propriei persoane, cum sa oferim și să primim complimente, omunicarea asertiva, și nu numai.

Joia - ziua experientelor

Ziua de joi punem în practică diverse fenomene și învățăm care sunt principiile ce stau la baza fiecăruia.
În micul nostru atelier am pregătit o serie de experimente: de la magneți și magnetism, până la experimente colorate, bazate pe reacții chimice, și la experimente în natură, cu semințe și germeni.
Doar experimentând ne vom dezvolta mai multe aptitudini care ne vor deschide apetitul pentru învățare continuă și pentru a descoperi soluții pentru orice problemă.

Vineri - ziua expedițiilor în natură

Fiecare zi de vineri vine cu surprize pe partea de călătorii. Vom face excursii la diverse obiective turistice din județ și vom merge în schimb de experiență la alte centre. Copiii se vor bucura de ieșiri la parcuri acvatice precum și drumeții organizate în natură. Vinerea este despre explorare și distracție!

De ce să alegi Taberele Urbane de la Creștem Frumos?

Programele propuse copiilor pe parcursul verii ţin cont de nevoia acestora de a avea parte de echilibru între nevoia de cunoaştere, distracţie şi conectare.

Calitate

Programul nostru are la bază peste 15 ani de cercetare și îmbunătățire a programelor educaționale. FasTracKids a fost declarat programul nr. 1 în lume pentru educație complementară.

Consultanță gratuită

Vă oferim consultanță gratuită înainte de începerea colaborării cât și după. Vă îndrumăm pentru a face alegerile cele mai potrivite copilului dumneavoastră.

Orientare către copil

Avem expertiză necesară pentru a identifica nevoile și personalitatea fiecărui copil. De aceea abordarea noastră în cadrul grupului va fi personalizată pe fiecare copil în parte.

Experiență

Suntem tineri, dar avem o experiență bogată cu mii de copii fericiți, care ne-au trecut deja pragul.

Transparență

Vă spunem de la început care sunt principiile programului nostru, ce pachete puteți alege și costurile aferente astfel încât să nu apară surprize neplăcute pentru dumneavoastră.

Orar extins

Avem poate cea mai extinsă rețea de traineri profesioniști din România, de aceea va putem oferi mai multe oferte de orar și tematici.