Atelier de muzică

În atelierul de muzică copiii se bucură de o incursiune în lumea muzicii prin pian, chitară, tobe și canto.
În cadrul telierului de pian copilul se va iniția în tehnica pianistică, va exersa atenția și puterea concentrării. Totodată, va experimenta stiluri diferite de muzică și de ce nu, improvizația. Fie că este un copil complet începător sau avansat, vom stabili împreună pașii de lucru și repertoriul abordat. Studierea pianului îmbunătățește  memoria și inteligența analitică, creativitatea, lărgirea orizontului muzical și contribuie la echilibrul psiho-emotional și gândirea pozitivă.

În cadrul atelierului de chitară copilul va deprinde  noțiuni de bază teoretice despre chitară: ce este chitara, cum o acordăm, câte tipuri de chitare sunt etc.; noțiuni elementare practice: poziția corectă a degetelor pe griff-ul chitarei, modul corect de strumming și de ciupitură cu mâna dreaptă; să își manifeste creativitatea prin ritmul muzicii.

Îi ghidăm pe copii în învățarea tehnicilor de bază pentru tobe, îi încurajăm să descopere ritmurile și sunetele diverse și să creeze propria lor muzică într-un atelier unic și captivant..

În cadrul ateluierului de canto îi sprijinim pe copii să-și descopere și să-și îmbunătățească abilitățile vocale, să-și exprime emoțiile și să-și exploreze pasiunea pentru cânt.

La atelierul nostru, fiecare copil este încurajat să-și descopere propriul ritm și să-și dezvolte propria voce, transformând pasiunea pentru muzică într-o călătorie plină de descoperiri muzicale și de bucurie.

 

Obiective și beneficii:

Abilități dezvoltate:

creativitatea, răbdarea, îndemânarea, atenția, inteligență emoțională, concentrarea, mișcarea corporală, stimă de sine, independența, incredrere în sine.

Durată

1 oră

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii în grupă

Individual