Life coaching & Consiliere vocațională

Atelierul de consiliere ajută la crearea de relații armonioase și eficiente atât pe plan personal cât și profesional; la menținerea unui echilibru atât de important în toate domeniile vieți interior și contribuie la găsirea mijlocelor necesare de a duce la bun sfârșit planurile.

Managementul sentimentelor și manifestărilor precum mania, supărarea, frustrarea, stresul, tristețea, pierderea cuiva drag etc prin conectarea la resursele proprii (creativitate, spontaneitate, răbdare, simț al umorului și altele), pentru a depăși anumite blocaje și pentru o mai bună cunoaștere și dezvoltare personală.

Abordarea în vederea dezvoltarii personale se face prin 2 metode:

Consiliere

Consiliera are un caracter formativ și se axează pe dezvoltarea unor abilităţi practice sau personale. Prin intermediul ei se urmăreşte autocunoaşterea, optimizarea şi dezvoltarea personală, adaptarea cât mai eficientă la mediul extern, oferind instrumentele necesare adaptării și dezvoltării fiintelor umane pe plan personal, social, educațional sau ocupațional.

Consilierea ajută la alinierea vieți în concordanță cu valorile personale, obiective și priorități individuale, la folosirea eficientă a strategiile de management ale timpului și la o comunicare eficientă cu familia și colegii.

Life Coaching

Life Coachingul reprezintă o abordare diferita de consiliere sau terapie specializată. Life coachingul te poate schimba: pe tine, viziunea asupra lucrurilor sau comportamentul tău într-o anumită situație. Pe scurt, în cadrul unei ședințe se face o examinare a ceea ce se întamplă, descoperind împreuna cu Life Coachul obstacolele și provocările pe care un individ le are. Mai apoi se aleg împreună acțiuniiile cele mai bune astfel încât rezultatul să fie unul satisfacator.

De ce să alegi programul nostru de consiliere?

Durată

1 oră

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii în grupă

4-6 persoane