Explorers

Experienţa pre-şcolară este esenţială în determinarea atitudinii copilului dumneavoastră faţă de şcoală. Cea mai bună primă experienţă şcolară pentru copilul dumneavoastră este împreună cu FasTrack Explorers. Metoda noastră dovedită de a pune bazele ferme pentru începerea procesului de învăţare este acum disponibilă într-un program pre-şcolar de mai multe zile.

Stimulăm curiozitatea micuților prin

Dacă micuții voștrii scotocesc în toate sertarele și desfac toate jucăriile, asta nu înseamnă că sunt stricători … ci doar curioși. Ne naștem cu acest spirit al explorării, iar învățarea ar trebui să fie doar un instrument pentru a face noi descoperiri.
FasTrack Explorers este un program special gândit pentru a maximiza curiozitatea înnascută a copiilor, ajutându-i să descopere și să exploreze lumea care-i înconjoară. Nu punem accentul pe A ȘTI, ci pe A EXPLORA și A ÎNȚELEGE.

Într-o sesiune de curs veţi regăsi atât momente de transfer de cunoştinţe, cât şi momente de descoperire şi explorare individuală. Toate într-un context valorizant care să sporească încrederea copiilor în ei înşişi, astfel încât să-şi poată dobândi autonomia.

Durată

12 luni

Frecvență

1- 2 ori pe săptămână

Copii în grupă

4-6 persoane