Fundamentals

Programul FasTrack Fundamentals este o modalitate distractivă şi interactivă de a oferi copilului dumneavoastră abilităţile necesare pentru a avea succes în secolul 21. Folosind tabla interactivă şi metodologia noastră bazată pe dezvoltarea totală a copilului, FasTrack Fundamentals oferă o abordare echilibrată a procesului de învăţare pentru copiii de 5 – 10 ani

Colaborare

Ştim că, în această perioadă, copiii învaţă cel mai bine în grupuri de aceeaşi vârstă.Mediul de curs este unul cooperativ, ce oferă copilului dumneavoastră şansa de a lucra cu şi de a învăţa de la alţi studenţi. Această şansă unică dezvoltă abilităţi de organizare şi planificare, de a lucra cu alţii, de a da şi de a primi feedback şi de a-şi evalua propriul progres. Exerciţiile FasTracKids îl vor ajuta pe copilul dumneavoastră să înţeleagă cum să facă parte dintr-o echipă şi să îşi dezvolte abilităţile cooperative şi de conducere. Aceste cursuri de tip cooperativ împuternicesc copilul să devină un student de succes alături de colegii săi.

Încrederea în sine

Metodologia FasTracKids creează o atmosferă pozitivă în care progresul, şi nu greşelile copilului dumneavoastră, este evidenţiat. Acest mediu constructiv sporeşte încrederea copilului pe măsură ce acesta finalizează proiecte individuale sau de grup. Posibilitatea de a încerca din nou le permite copiilor să facă faţă provocărilor fără frica de a eşua. Pe măsură ce copilul dumneavoastră devine un student responsabil, programele FasTracKids cultivă sentimentul de realizare şi mândrie prin laude constructive.

Creativitate

Metodologia FasTrackids permite copilului dumneavoastră să îşi dezvolte creativitatea. Mediul de lucru în clasă oferă copilului nenumărate şanse de a găsi şi împărtăşi soluţii creative. Copilul dumneavoastră este mereu încurajat să dea frâu liber curiozităţii sale, ceea ce îmbunătăţeşte dezvoltarea cognitivă. Diferitele materii la care sunt expuşi permit copiilor să exploreze noi domenii şi să îşi folosească creativitatea în situaţii deosebite. Programele noastre oferă copilului şansa de a gândi creativ, de a-şi exprima gândurile şi de a rezolva probleme.

Comunicarea

Toate cursurile FasTracKids stimulează dezvoltarea lingvistică în timp ce copiii ascultă şi iau parte la discuţii antrenante. Interacţiunea continuă cu idei complexe este esenţială pentru deprinderea unor abilităţi de comunicare. Copiii sunt încurajaţi să vorbească în propoziţii complete pentru a exprima idei complexe. Mai multe programe din Sistemul de Învăţare FasTracKids oferă copilului dumneavoastră şansa de a face prezentări care sunt înregistrate şi evaluate de colegi.

Gândire critică

Fiecare lecţie FasTracKids oferă copilului dumneavoastră şansa de a lucra la activităţi de soluţionare a problemelor. Acest proces de gândire antrenează studenţii să analizeze presupuneri, să propună alternative şi să ia decizii în cunoştinţă de cauză. Gândirea critică este o componentă din ce în ce mai importantă pe măsură ce studenţii se pregătesc de universitate şi de viaţa profesională.

Te-ai întrebat cum va arăta viaţa personală şi profesională a copilului tău? Cu ce probleme se va confrunta şi cu ce instrumente va rezolva toate aceste probleme? Sunt întrebări la care e dificil să răspundem. Şi totuşi astăzi trebuie să-i pregătim pe cei mici pentru viitor. Credem că cel mai important lucru pe care-l putem face pentru ei este să-i facem să îndrăgească tot ceea ce înseamnă “a învăţa”, iar apoi să-i ajutăm să ştie CE şi CUM să învețe.

Am ascuns sub formă de joacă cel mai complex set de exerciţii adresat copiilor, menite să exerseze și să dezvolte cele 5 elemente de bază pentru succesul de mâine al copilului tău: Comunicare și vorbire, Colaborare și spirit de echipă, Curaj și ȋncredere, Creativitate și rezolvare de probleme, Capacitate de raţionament.

Durată

24 luni

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii în grupă

6 - 8 persoane