Modelaj în Lut sau Plastelină

Modelajul este o activitate recreativă, care ajută la dezvoltarea imaginației, a creativității si a percepției mediului înconjurător, prin dezvoltarea viziunii bi și tridimensionale. Este este o ramură importantă a artelor plastice și se referă la reproducerea plastică a diverselor obiecte sau forme.

Beneficiile modelajului

Modelaj în plastelină

Cu ajutorul plastelinei Play Doh copii vor modela figurine pe care apoi le vor scana și anima cu ajutorul tabletei. În cadrul aplicației se vor juca diferite scenarii pornind de la siluetele modelate.

În cazul acestui atelier, copiii își pot modela un obiect/personaj preferat din lut sau plastelină. Obiectele din plastelină pot fi apoi aduse la viață prin intermediul unei aplicații. Copiii își pot crea propria poveste, fiind în același timp și mici regizori.

Modelaj în lut

Modelajul în lut este una dintre cele mai creative și terapeutice activități atât pentru COPII cât ci pentru ADULȚI.

Atelierul de modelaj în lut presupune joaca cu lutul, modelarea de obiecte bi și tridimensionale, pornind de la șabloane date, mai apoi trecând la creații proprii. Vom modela obiecte decorative precum globuri pentru pomul de Crăciun, vase, animale sau plante, figurine din lut sau case.

Durată

1 oră

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii în grupă

Individual / Grupă 4-6 persoane