Signing

Programul nostru te va ajuta să înţelegi ce vrea să îţi spună bebeluşul tău, fără toată frustrarea obişnuită, înainte ca aparatul său fonator să fie pe deplin format, prin intermediul unui set consistent de semne. Te învățăm o metodă de a-l ajuta pe bebeluşul tău să îşi exprime gândurile și nevoile.

Comunicarea, facilitată de folosirea semnelor de la o vârstă atât de fragedă, va determina o dezvoltare neuronală accelerată a bebelușului, în baza căreia transferul către limbajul verbal se va face mult mai ușor. În timpul orei săptămânale copiii îşi vor îmbogăţi vocabularul prin cântec, mişcare şi joc creativ. Contrar aparenţelor, faptul că un copil învaţă să comunice mai întâi prin semne nu inhibă deloc comunicarea verbală.

Vă întrebaţi vreodată la ce se gândeşte bebeluşul dumneavoastră?

FasTrack Signing a luat naștere în urma unor cercetări menite să găsească metode de îmbunătațire în relaționarea dintre părinți și copiii lor, într-o perioadă în care limbajul verbal nu este încă format.

Ca părinţi de copii mici, ştim că ei pot comunica înainte de a putea vorbi. Programul nostru FasTrack® Signing te va ajuta să înţelegi ce vrea să îţi spună bebeluşul tău, fără toată frustrarea obişnuită. Programul nostru vă învaţă o metodă de a-l ajuta pe bebeluşul dumneavoastră să îşi exprime gândurile şi nevoile. Pe măsură ce bebeluşul experimentează lumea din jurul lui, el poate împărtăşi acum experienţele lui cu dumneavoastră.

În cursul FasTrack Signing, învăţaţi alături de alţi părinţi şi copii. În această comunitate încurajatoare veţi găsi un loc distractiv în care să învăţaţi şi să creşteţi împreună. În timpul orei săptămânale de FasTrack Signing copiii îşi vor îmbogăţi vocabularul prin cântec, mişcare şi joc creativ. Părinţii se vor alătura unei comunităţi în care se pot învăţa tehnici interactive de comunicare cu bebeluşii.


Cercetările noastre ne arată că atunci când copiii sunt gata să vorbească, vor folosi mai multe cuvinte decât un copil care nu a participat la FasTrack Signing. Mai mult decât atât, strânsa legătură care se formează între dumneavoastră şi copilul dumneavoastră este de nemăsurat.

Durată

1 oră

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii în grupă

4-6 persoane