Transpunerea digitală a emoților

Atelierul de dezvoltare personală și emotii transpuse digital pentru copii peste 13 ani sau adulți, permite fiecărui client să se descopere pe sine într-un mediu sigur. Fiecare copil este acceptat şi valorizat pentru ceea ce este, oferindui-se posibilitatea de a descoperi resursele personale necesare pentru a face faţă situaţiilor dificile (specifice vârstei), cu care se confruntă.

Transpunerea digitală a emoțiilor este o metodă de a depăși anumite probleme emoționale ce țin de fobii, prin care clientul este transpus într-o lume virtuală în care este ajutat să înțeleagă de ce anumite emoții apar în anumite situații și cum să le gestioneze eficient.
Când copiilor le este greu să se exprime cu voce tare, există instrumente tehnologice care îi pot ajuta să își depășească temerile, să își stimuleze creativitatea și să își înțeleagă emoția. Părinții și copiii descoperă deopotrivă că tehnologiile digitale adaugă o nouă dimensiune învățării și inteligenței emoționale.

Aceste instrumente permit copiilor și părinților să exploreze problemele în propriul ritm și prin metode diferite, inovatoare de învățare.

Cu ajutorul ochelarilor virtuali, clientii pot să își aleagă modul cum arata și în ce mediu stau la discuții cu ceilalți. Toți cei cu o cască de realitate virtuală se pot alatura încăperii care poate fii creată de imaginația copiilor. Am descoperit că putem observa mult mai multe pe partea de comportament și pe partea emoțională când lăsăm copilul într-un mediu creat și acceptat de el.

De ce să alegi programul nostru?

Durată

1 oră

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii în grupă

4-6 persoane